<

Lojra Shqip

Mire se erdhet ne faqen me te rinovuar me lojra shqip lojral.com. Nje faqe per te gjitha moshat dhe preferencat.

lojral.com ka nje database me me teper se 400 lojra dhe çdo dite shtohen lojra te reja. Kemi lojra per femra dhe per meshkuj, duke filluar qe nga lojrat me embelsira dhe me kukulla e duke vazhduar me garat me makina. Mund te kaloni kohen tuaj ne menyre te kendeshme duke bere nje loje bilardo apo duke krijuar nje loje strategjike. Duke ju ftuar te mos hezitoni te na shkruani per cdo paqartesi.

Stafi i lojral.com ju uron nje qendrim sa me te kendshem ne faqen tone.

Lojra tė reja

Planting the Seeds

Planting the Seeds

3330 herė luajtur

Pool Party Cleanup

Pool Party Cleanup

1482 herė luajtur

Pony Dreamland

Pony Dreamland

4444 herė luajtur

Nba spirit

Nba spirit

3685 herė luajtur

Free kick expert

Free kick expert

6942 herė luajtur

Wild pistols

Wild pistols

8877 herė luajtur

Garė akull

Garė akull

10627 herė luajtur

Foofa garė

Foofa garė

2698 herė luajtur

Revole flluskė

Revole flluskė

13060 herė luajtur

Robinsons farm

Robinsons farm

3626 herė luajtur

Mahjong Burger

Mahjong Burger

3240 herė luajtur

3d Sudoku

3d Sudoku

2772 herė luajtur

Maxims seaside adventure

Maxims seaside adventure

1649 herė luajtur

Super mario rampage

Super mario rampage

2780 herė luajtur

Luftėn bora

Luftėn bora

1918 herė luajtur